Friday, 31 December 2010

banner free

Klik SINI
B01
B02

My 1st Happy Birthday GA



 
Klik banner utk join.. GA berakhir 15 jan

hadiah menarik ni... boleh bawa pi jalan2

saya tag:
transformed housewife
NANA

Kedai Baby's Launching Giveaway!





Klik banner untuk join.. GA berakhir 23 januari.

Penting buat IBU2 dan bakal ibu.... 
cara mudah untuk mendapatkan barangan bayi yg berkualiti pada harga yang lebih rendah drpd harga pasaran. tak percaya? boleh buat perbandingan harga.
Klik, klik.. jangan tak klik. Semuanya di hujung jari anda.... lawatilah Kedai Baby untuk memilih barangan buat si kecil anda.

saya tag GA ni kpd:
NADIAH SIDEK
MAMA ZHARFAN
LADY LAVENDER
CTNURKHIJAH
CIK PUAN NETTY

Thursday, 30 December 2010

ApenIdariana Anniversary GIVEAWAY



klik banner utk join, GA berakhir 8 jan

Widelia Beauty's GA


klik banner utk join, contest berakhir 31 disember 2010

BILA SAYA CANTIK....
saya perlu lebih banyak bersyukur kerana mendapat anugerah dari Allah, dan perlu menjaganya sebaik mungkin sbb itu hadiah istimewa buat suami saya...


saya nak tag:
NADIAH SIDEK

50th FOLLOWERS GIVE AWAY BY CIK T-REX.



join kat sini.... http://munajatsichentha.blogspot.com/2010/11/50th-followers-give-away-by-cik-t-rex.html

Kenapa saya join GA ni?
saya akan join sebanyak mana contest dan ga yg saya mampu... untuk memeriahkan dunia contest kat blog la kan? Menang ke tidak tu belakang kira... boleh kira ngan jari pun dah berapa kali saya menang.. hukhukhuk

saya tag:

KAK KAMSIAH
LADY LAVENDER
CIK BAMBAM
NANA
CTNURKHIJAH

Wednesday, 29 December 2010

GA coretan maya 2010


klik banner utk join.. GA berakhir 26 jan

saya tag:
nadiah sidek

giveaway 3tahun blog misztrex!



nak join klik banner, GA berakhir 24 jan

saya follower no 341 dan button like no ... (x tahu la)

saya tag:
NANA
CUTE MUM
KAK SARI

Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass


giveaway
Sumijelly Sekilass  mengadakan GIVEAWAY berbentuk DOMAIN bernilai RM 31.60 daripada NET KL. Klik SINI untuk join, GA berakhir 4 jan
Kenapa saya beria2 sgt nak domain ni?
sebab saya belum ada domain... uhuhuhuk

saya tag:
MAMAZHARFAN
NADIAH SIDEK
TRANSFORMED HOUSEWIFE

sakinhani giveaway



Klik banner untuk join, GA berakhir 15 jan


saya tag:
NADIAH SIDEK
NANA
CIK BOLAT

CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!




KLIK SINI untuk join.. sblm 31 dec

sila teruja je... esp pihak penganjur... ehehehe... kami happening, anda?
warna kegemaran saya.... HIjAU!

saya tag:
KAK KAMSIAH
NADIAH SIDEK
CIK BAMBAM

AM Photography New Year Giveaway 2011



sila klik banner untuk join, GA berakhir 31 jan

penaja bersama:
http://amphotogroup.blogspot.com
http://alishamardhiyah.blogspot.com
http://semua-barangmurah.blogspot.com

Hadiah Yg Menanti Pemenang
1. Pakej Fotografi bernilai RM150 + Voucher RM50 AM Collection
2. Pakej Fotografi bernilai RM100 + Voucher RM30 AM Collection
3. Pakej Fotografi bernilai RM50 + Voucher RM15 AM Collection
5 Hadiah Saguhati
Voucher (RM5) utk pembelian di AM Collection

GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com

Nak join GA menarik? klik SINI sblm 31 disember.
Hadiah? mestilah menarikkk!
tadaaaa...! Hadiah utama....
GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com (Worth RM100)

 3X RM30 Haven Restaurant Cash voucher
1X RM50 Haven Restaurant Cash voucher
1X RM75 Haven Restaurant Cash voucher

knp saya perlukan voucher ni?
saya tak pernah pergi la tempat ni, nak la juga merasa kelazatan hidangannya dan keantikan pemandangannya. Lagi pun dah penganjur nak bagi... berbesar hati la saya nak menerima. Free kan, mesti la tak tolak.

bukan tu ajer... hadiah sampingan...
 Sekotak Teh Strawberi Cameron Highlands
T-Shirt Teluk Batik
GTO Pointz untuk 6 Peserta Pertama yang join
dah hadiah untuk entry terbaik.... proton jebat? biar betul... nak tahu betul ke tak, sila lawat blog penganjur ye...  
untuk sama2 berkongsi hadiah menarik ni, saya tag:
LADY LAVENDER
NANA
NADIAH SIDEK

Ulang Tahun Pertama Blog Sembang Hari2!

klik banner utk join, sblm 31 jan

pendorong saya ialah NANA

saya tag;
NADIAH SIDEK
KAK SARI
KAMSIAH

SAYA SUKE BERHIJAB

Klik banner utk join.. sblm 11 jan


saya tag :
LADY LAVENDER
TRANSFORMED HOUSEWIFE
SUZIEY
IBUDAMIA

muslimah anggun-30 dec

Klik banner untuk join.. contest berakhir 30 Disember 2010.

Kelembutanku memikat hati si suami, 
keceriaanku idaman anak-anak,
isteri solehah, ibu mithali dan muslimah anggun... dambaanku,
Insya Allah... amiin.

saya tag :
NADIAH SIDEK
TRANSFORMED HOUSEWIFE
NANAMRUL

Cutenya Contest

blogger...


klik banner untuk join...

cute little princesses

Living Cabin GA from Suziey Dot Com

Nak FM ciut miut dari Suziey ni? Klik banner untuk join, GA berakhir 11 januari.

Monday, 27 December 2010

CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!

Nak join sila klik banner, contest berakhir 1 jan 2010

kenapa saya nak makeover layout?
1. saya betul2 teringin nak buat header yg penuh dan letak gmbr anak2 tapi x pandai la.. sob,sob,sob. sbb tu memerlukan khidmat yg pakar... yg penting free la
2. layout kat blogspot kurang menarik minat saya ...
3. dah namanya blog contest, maka apa saja contest yg ada saya tolong la meriahkan.. kan.kan,kan?

saya nak tag;
nadiah sidek
suziey

Peraduan Kira Duit Syiling

sila klik banner utk join.. peraduan berakhir 30 jan 2011.

jawapan saya : RM 18.73

saya tag;
nadiah sidek
cik bambam
transformed housewife

GA #3 Suffah Beauty Shop

klik banner utk join, GA berakgir 15 jan 2011.

hadiah... MENARIK

Contest menangi flash header

nak flash header? join GA ni.. klik banner. GA berakhir 31 dec 2010.

saya tag:
nadiah sidek
transformed housewife

1st Eijam's Family GA

nak join? sila klik banner. GA berakhir 31 dec 2010

apa yg saya tahu tentang EFB?
wujud dialam maya ni sejak 2008... slps kelahiran anak sulung mereka yg cute itu
berkisar kisah kluarga.. saya suka nama anak2 mereka
baru pertama kali membuat GA, dpt hadiah tupperware pulak tu, best..best
semestinya 'Selangorian Blogger'

saya tag:
transformed housewife
nadiah sidek

first GIVEAWAY novel


Boleh pilih apa2 novel yg anda suka sbg hadiah GA ni. Klik banner utk join.. sblm 31 disember

saya tag:
lady lavender
nadiah sidek

Syamila Mohd's GA

klik banner untuk join, GA berakhir 31 dis

saya tag :
transformed housewife
lady lavender

Contest 'saya mahu cari seorang pemenang!!!'

 klik banner untuk join, contest berakhir 31 dis

cermin ini membuatkan saya sungguh langsing.. dah jadi cekeding la pulak kan?

saya tag :
transformed housewife
nadiah sidek

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

Hadiah menarik dari IKEA bernilai RM111.11 utk 11 org yg bertuah, sila klik banner sebelum 1.1.11 untuk meemriahkan GA serba satu ni...

saya tag:
NADIAH SIDEK

Sunday, 26 December 2010

Sweet Yummy Sweet Life Giveawayz


boleh klik utk join.. sblm 4 jan shj!



kedai online shaa ialah :


http://www.butikshaa.com/
http://mylovelyhaziq-boutique.blogspot.com/

1st GA LIL SWEET BOX

Jom ramai2 meriahkannya.. sila klik banner. GA berakhir 10 januari

ZUNETA CARD CRAFT 1ST CONTEST

Klik banner utk join, sblm 3 jan

syaratnya.. kena teka harga barang2 diatas... saya teka 
RM 127.40

dan tekaan kedua 
RM 142. 54

ZUNETA CARD CRAFT 1ST GIVEAWAY

Nak kad seperti di atas? klik banner utk join GA dari zuneta. GA berakhir 3 jan.

saya tak kisah kad tu bentuk apa pun... ikut citarasa penganjur la ye..

Cabutan bertuah MYShOPBello

Sila klik banner, lucky draw berakhir 31 dec 2010.

R.R. Said:1st Giveaway


GA berakhir 29 disember 2010, sila klik banner

boleh upload seberapa byk gmbr yg korang nak letak kat mini kalendar... dan ini gmbr saya, kenangan sepanjang tahun 2010..





saya tag :
NADIAH SIDEK
SUZIEY
CIK BAMBAM

CONTEST INTO THE MIRROR

Contest berakhir 5 jan, jom klik banner utk join..


gambar ni ambil semasa saya berkunjung ke rumah kawan. Sungguh tertarik dgn cermin yg dipasang dr aras lantai hingga ke dada, maka bekerja keras la saya untuk meng'capture' gambar sendiri di dalam cermin. Susah juga nak nampak muka saya kat cermin tu, asyik terlindung dengan bingkai2 kayu tu..

saya tag contest ni kpd:
SUZIEY
MAMA AQISH
IBU DAMIA

Contest Suka Suka

nak join sila klik banner.. Contest berakhir 17 januari 2011

Contest ni meminta saya meneka inan no1 tu jatuh ke tak? jawapan saya... TAK JATUH.

saya nak tag :
NADIAH SIDEK
CIK BULAN
MAMAZAKWAN

MyDaniShop Giveaway


Ga akan berakhir 9 Januari, cepat2 klik banner di atas!

with my Uzma...

LadyEll buat Giveaway,JOM JOIN!!

Nak join? Klik banner... hadiah surprise..! GA berakhir 30 Disember 2010.

Saya nak tag :
lady lavender
Transformed housewife

Mummy Ayu Happy New Year GA

GA berakhir 20 Dis, klik banner utk menyertainya..

Souv3nier FroM MeLaKa GA - by nureen

nak FM dr Melaka? Sila klik banner... sblm 31 jan

Saturday, 25 December 2010

500 BLOG !

banner-ben-3
500 blog pertama diperlukan untuk segmen mencari harta karun.... jom klik banner BEN ASHAARI.


blog ni ditubuhkan semata2 untuk contest... penulis dah gila contest, pg petang siang mlm melangut kat blog contest

Adhwa Fashion 1st GA



cepat.. cepat.. GA berakhir 26 dis
hadiah menarik.. sila klik banner utk menyertainya

GA akhir tahun 2010 by NADIA



KLIK BANNER
Nadia... insan mulia yg mengharapkan kehidupan yang lebih baik,
amat mengharapkan doa2 kalian... tak perlu bayar pun utk berdoakan?

SAYA DOAKAN AGAR NADIA BERJAYA MEMULAKAN HIDUP YG BARU DENGAN AZAM YG BARU,
SEMOGA KEHIDUPAN AKAN DATANG LEBIH BAIK DARI YG LEPAS,
JADIKANLAH PENGALAMAN LEPAS SEBAGAI IKTIBAR,
DAN PERCAYALAH... APA YANG BERLAKU ADA HIKMAH TERSEMBUNYI,
YA ALLAH.. BERILAH KEHIDUPAN YG MEMBAHAGIAKAN KPD NADIA.. DUNIA DAN AKHIRAT.. AMIIIN

Jom ke blog NADIA, GA berakhir 31 dis
saya tag:
NADIAH SIDEK
NIDA
MAMA NAZNOY







Lin Azlina 2nd GA Riang Ria


Hadiah? Surprise...!!! Nak join sila klik banner