Saturday, 6 August 2011

YaNa Yassin | Birthday Giveaway



jom join, due date 15 ogos

hadiah yang saya sangat inginkan..
melancong berdua2an dengan encik hubby ke korea dan photoshoot dengan pakaian tradisional korea.
hadiah ini semestinya ditaja khas oleh encik hubby..ekekekekek

saya tag:
DEQLIS
NURADYANI
JAA

giveawat blog hanis


jom join ga ni, due date 14 ogos
http://theredcheek.blogspot.com/2011/07/giveaway-blog-hanis-buat-pertama-kali.html


hadiahnya... 

keklapishanis berperisa cadbury 


 tajaan

" GA Brooch Raya "


Jo join, due date 22 ogos

SYARAT-SYARAT :

Doa Giveaway


Saya nak menang giveaway sempena Ramadhan di http://megahasz.blogspot.com

http://megahasz.blogspot.com/2011/07/nantikan-isnin-ini.html


GIVEAWAY EXPRESS BY I'M BLUEWENDY



cepat.. cepat.. join ga express, due date 7 ogos

tag:
NURADYANI
CUTEMUM
ALYCIA

“Saya Nak Baju Kelawar AMNI Collections“


Jom join ga ni, due date 7 ogos


dalam banyak2 contoh baju kelawar kat AMNIcollections tu saya paling suka si hitam putih ni. Corak bunga, sarang labah2 dan pemilihan warnanya kena dengan citarasa saya. Panas2 ni memang sesuai la pakai baju kelawarkan?  



"Vote for Nisa" Lucky Draw~!!



 
jom vote n win... due date 13 ogos

maklumat lanjut kat blog NISA yer

-FOLLOW KEK LAPIS GA-





jom join GA ni, due date 8 ogos

fa10 nak tag...
NURADYANI
JAA

Thursday, 28 July 2011

Contest CASH & VOTE! Mudah je!!!

nak join, sila klik link ni



sila baca coretan Cik Juelee...


Hehe actually balik dari holiday memang nak buat contest pun.. Tapi itu next GA.. Bila2 aku rasa nak buat GA la kan, or bagi sesape reader yang bagi komen terbanyak ke.. Setakat ni ada sorang akak ni aku memang nak bagi adiah kat die.. Sebab die selalu mesej aku dalam FB padahal lum pernah jumpe pun.. Nanti aku story pasal akak nie..

Skang nak cete pasal contest yang aku nak buat nie.. Contest ni actually meraih undi dan di dalam masa yang sama aku nak share rezeki aku baru2 ni.. Hehee.. Rezeki apa? Adala dapat ehem ehem sket...

Aku masuk contest kat FB ni yang memerlukan korang vote.. So cara nak join mudah aje...

Contest ni by MyWrangler..

Cara2 die mudah aje..

1. Klik LIKE this page..


2. Then gi

kat search photo type "Juliana Juelee"

Kat bawah ni la gambo yang korang VOTE... Kat Menara Taming Sari lagik tu!!!
Vote ni sampai 31st July tau so contest ni pun sampai 31st July jugak!





hadiah???

RM30.00



Macammana pemenang dipilih???

Base on random.org

vote & menang!


jom tolong vote utk Cutemum.. tinggal bbrp hari jer lagi ni. Due date 31 Julai

Friday, 15 July 2011

July Giveaway : vote & win



NANA buat GA utk bulan Julai, klik banner utk join

Pangkor Giveaway

jom join ga ni, due date 17 julai

Giveaway Dari Korea @fasihah.com

nak ole2 dari korea? jom join ga ni, tarikh tutup 14 ogos


Tuesday, 12 July 2011

GA My Little Secret - Fisher Price.


menarik ni, jom kita daftar dulu sebelum 1 ogos, GA akan bermula soon...

GiveAway dari KOREA dan BANDUNG

jom join, due date 15 ogos

yang ditag:
CUTEMUM
JAA
NANA
MAMA ZHARFAN

Contest Aksi Si Cilik

jom kita join contest ni, bakal berakhir pada 22 julai

NAURATUN UZMA
3 tahun

yang ditag:
NURADYANI
JAA
CUTEMUM

Everything Bout Adam Shazzrul~ [GA Pertamaku]



peminat2 FM lagi... jom join ga ni pula, tarikh tutupnya 30 julai

http://akiratoriza.blogspot.com/2011/07/everything-bout-adam-shazzrul-ga.html

sambil2 tu boleh la menambah kenalan...

Langkawi Giveaway



jom join ga ni, tarikh tutup 8 ogos

yg ditag: NURADYANI, JAA

Giveaway Fridge Magnet


peminat2 FM, jom pakat join ga best ni, tarikh tutupnya 15 julai

aku mula mengumpul FM 4 tahun yg lalu, sejak mula menjejakkan kaki ke bumi eropah ni. Terbitnya idea ni sebab aku sangat2 la teruja melihat bentuk FM yg ciut miut tu, di samping tu boleh la buat kenangan bila balik ke kampung halaman.
Sekarang ni dah penuh semua sisi peti ais tapi.... yang malaysia punya satu pun aku belum ada lagi. Bila tahu je DAYDECK nak bagi FM, terus je aku join ga ni. Mujur tak tutup lagi. Semua FM yg DAYDECK tawarkan ni aku belum ada lagi... berharap la sangat2 agar nama aku naik kali ini.

akak betul2 berminat tau DAYDECK.... ayat bodek ni, ekekekekek

Giveaway FM

jom kita join ga ni, tarikh tutupnya 20 julai


Saturday, 9 July 2011

Perrgggghh: Lizahanum Nak Bagi Surprise Gift Dari JAKARTA & BANDUNG

jom join ga surprise ni.. due date 16 julai
http://lizahanum.blogspot.com/2011/07/perrghhhh-surprise-gift-dari-jakarta.html

kenapa saya patut dipilih sebagai follower bertuah?
saya ni baru jer follow Lizahanum.. tp sblm ni mcm dah pernah jenguk blog ni cuma tak bertegur sapa. 
rasanya tak de sebab kukuh untuk Lizahanum memilih saya sebagai follower bertuah, tapi kalau lah saya ni terpilih.. alangkah sukanya hati ini sbb bakal mendapat surprise gift dari bandung!! Saya tak pernah pergi bandung lagi, kalau dpt free gift mmg bersyukur la sangat2 kan?
eh.. duk ralit mengarang ni, hati rasa tenang jer dengar nasyid nan syahdu ni.. ayat bodek la ni.. ekekekek


apa macam? agak2 boleh ke saya jadi follower bertuah ni? mudah-mudahan.. amiiin

GA PERTAMA PUTERI KATEK


jom join ga dr puteri katek ni, due date 15 julai

3 enter terbaik saya..

disebabkan ini blog contest & GA, maka entrynya mestilah berkaitan CGL ye,



“ LIFE IS TOO SHORT TO BE UNHAPPY!!”



GA PERTAMA PUTERI KATEK


jom join ga dr puteri katek ni, due date 15 julai

3 enter terbaik saya..

disebabkan ini blog contest & GA, maka entrynya mestilah berkaitan CGL ye,


“ LIFE IS TOO SHORT TO BE UNHAPPY!!”



Giveaway | "love to look gorjes!


jom join, due date 11 julai


GA gorjes ini dianjurkan oleh...



agak2nya apa hadiah yg bakal diorang bagi?

saya teka..

alat make-up
wallet pink
tudung

Giveaway from Adyshariz

Jom join ga ni, due date 30 julai



Thursday, 7 July 2011

3rd GA : Happy Birthday Kakak



Jom meriahkan GA kakak, due date 19 Julai

http://zueannaleeya.blogspot.com/2011/07/3rd-ga-happy-birthday-kakak.html

Happy birthday buat kakak,
aunty suka tengok kakak pakai tudung..
comel, ayu, manis, sopan... sejuk hati ibu kakak,
aunty doakan kakak menjadi anak solehah, berjaya dunia dan akhirat.

saya tag:
DEQLIS
CUTEMUM

Giveaway dapat Cotton Flower Brooch la

jom join ga ni, due date 15 julai

Aku nak Cotton Flower Brooch ni kerana kuntuman2 bunga Cotton ni bakal menyerikan tudung dan kebayaku

saya tag:
JAA
NURADYANI

Tuesday, 28 June 2011

Jom Join Giveaway: Aisumi!! saya nak DRESS tu!!


Jom join ga ni, tarikh tutup 30 jun

wow.. wow... tergoda hati i bila tgk dress yg hitam menawan ni, terus jer rasa nak join ga ni. i ni jenis yg kecik molek dan bertudung, so klu pakai ngan inner dan sarung tudung.. sopan jer nmpknya kan? harapnya ada l rezeki i kali ni.. klu i jahit manik sana sini... blh bw gi dinner ni!

i dpt tahu pasal ga ni dr blog Alycia

i tag:
deqlis
jaa
yatie chomeyl

Sunday, 26 June 2011

1st Anniversary My Online Boutique Contest


saya join ga ni, due date 30 jun

hadiah menarik dari butik online...
so, saya tag:

NADiAH SIdek
NURADYANI
inA HASYIM
SISSYIRA
CIK BAMBAM

I Need to Blog Myself Contest




Dengan ucapan
In the name of God, most Gracious, most Compassionate


suka saya melihat intro ga ni, sejuk hati membacanya...

jom kita join ga yg berbaloi2 ni..
tarikh tutupnya 15 julai tapi mungkin juga akan dipendekkan, terpulang kepada budi bicara penganjur



Kalau Saya dapat RM300.....
saya akan masukkan dalam sampul surat comel dan bagi kesemuanya kepada umi saya...

kenapa?
sebab itulah yg terlintas dalam kepala saya buat masa sekarang,
lagi pun dia sajalah umi yg saya ada, kalau bukan anaknya yg solehah ini, siapa lagi yg nak menghulur kan? kan?
dan saya pasti umi akan tersenyum lebar dan menyambut sampul surat keraat itu dengan tangan yg terbuka.. kan umi kan? ekekeke...

i love u umi... dah 3 tahun x jumpa umi...
gambar umi tak der dlm simpanan, tapi kekal segar dalam ingatan...
ini gambar anak umi dan cucu umi...


mudah2an lembut hati Cik Puan Shafra yg comel llote ni nak bagi RM300 itu..
boleh la umi shopping utk raya kan? kan?

saper nak RM 300  juga?
NIDA
nurAdyANI
JAA

3 in 1 GA like


jom join ga ni tanda sokongan sesama blogger.. due date 15 julaihttp://marissaqaisara.blogspot.com/2011/06/3-in-1-ga-like.html




GA: Abg Irfan 5th Birthday



GA ni bermula pada 23 Jun 2011 hingga 6 Julai 2011 ( 2 minggu)

Happy Birthday Abang Irfan... Aunty doakan Abang Irfan berjaya dunia dan akhirat

i cadangkan u belikan kasut roda ... ramai yg sedang kemaruk main kasut roda sekarang ni kan? Jangan lupa topi dan aksesori keselamatannya sekali yer...

saya tag:
NIDA
DEQLIS
CEMPAKA KUNING

GiveAway by Cik Eira Shoppe


jom kita join ga yang dianjurkan oleh CIK EIRA ni, due date 17 julai
ga ni 100% ditaja oleh CIK EIRA SHOPPE


 Saya suka ber'spec' sebab boleh menutup lebam2 mata dan saya mmg rasa lebih berkeyakinan bila berspec. Tapi ada juga yg tak best bila ber'spec'... tudung jadi tak cantik kadang2 bingkai spec mnyebabkan gambar saya jadi cacat


dan kadang2 saya teringin juga nak bergaya dengan sunglases yg besar2 macam ni tapi mata jadi kabur..
so.. langkah yang paling baik ialah saya pakai contact lene dan boleh la bergaya dengan sunglases besar2 kan?
alang2 nak pakai contact lense baik cari yg mengancam terus kan?
so yg menjadi pilihan hati saya ialah...


Puffy 3 Tones Blue

sebabnya... 
Saya suka mata saya nampak lain daripada biasa
saya suka tengok anak2 mat saleh yg bermata biru.... cute sungguh
masa hari persandingan dulu saya berangan bermata biru tapi hajat tak tercapai kerana saya tak pandai pakai, mata jadi merah dan berair.. hukhukuk

saya tag; 
NURADYANI
NADIAH SIDEK
NIDA

Reddish GiveAway : Saya Nak Sarawak Souvenir!



jom join ga ni, due date 30 jun

Tuesday, 21 June 2011

GA Ashraf Sudah 1 Tahun


jom join ga ni..., tutup 25 jun


Selamat hari lahir buat adik Ashraf,

membesar bagai johan,
badan cergas minda cerdas,
jadi anak soleh... sejuk perut ibu...

Monday, 20 June 2011

1st Giveaway by mY-kHaLISH


jom kita join ga ni, tarikh tutupnya 30 jun

saya tag:
deqlis
nuradyani
nida


1st Giveaway by Cempaka Kuning


jom kita meriahkan ga by CK, tarikh tutup 17 julai

saya tag:
nuradyani
yatie chomeyl