Sunday, 29 May 2011

Contest 'IBU & ANAK Sedondon!"




Saya join contest ni, tarikh tutupnya 1 jun
http://cikwhite.blogspot.com/2011/05/contest-ibu-anak-sedondon.html

Nama ibu: Faten Ainun
Nama anak: Nauratun Uzma
tarikh lahir: 06/07/08


Ibu... insan yg bertakhta di hati
Ibu.. kasihmu sesuci embun pagi

Ibu... jasamu tidak terbalas
Ibu.. pengorbananmu amat dihargai
Ibu.. didikanmu mematangkan diri ini

Tiada ungkapan yang boleh menggambarkan betapa besarnya kasihku pada ibu...
I love U THIIIIS MUCH!!!


saya tag:
NIDA
NADIAH
NURADYANI

Tuesday, 24 May 2011

4th Batch GIVEAWAY Deqlis - Teka Percutian


jom join ga dr DEQLIS, tarikh tutupnya 9 jun

saya teka Deqlis nak bercuti ke PANTAI PORT DICKSON
harap2 mngena la tekaan kali ni..


4th Giveaway ilovecontestblog

jom join ga ni, tarikh tutup 30 jun

saya tag;
NADIAH SIDEK
ANJE

baby love mirror contest by cikLuna


Jom join, tarikh tutup 26 mei

http://ibulunakemarukhadiah.blogspot.com/2011/03/baby-love-mirror-contest-by-cikluna.html

nauratun uzma
2 tahun 10 bulan


Monday, 23 May 2011

Sakinah boutique 1st Giveaway





jom join ga ni, tarikh tutupnya 30 mei

saya tag:
NURADYANI
INA HASYIM
SISSYIRA

:. My Sweet Memory Contest .:


saya join contest ni, tarikh tutupnya 25 mei

Kenangan paling manis dalam hidup saya bila kami sekeluarga mengelilingi 6 buah negara eropah iaitu England, Netherlands, Belgium, Luxembourg, Switzerland dan France. Kami guna khidmat agen pelancongan KelanaConvoy yg beroperasi di London. 


saya tag:
NADIAH SIDEK
NADIA KAMAL
DEQLIS





Sunday, 22 May 2011

Giveaway: Siapa nak ole-ole dari Sabah dan Labuan

saya join ga ni, tarikh tutupnya 31 mei

harap2nya adalah rezeki nak dpt ole2 dr Sabah.... tak pernah smpi lagi sini.

saya tag:
Alycia
Deqlis
MamaZakwan

Friday, 20 May 2011

Ma Belle Shoppe Giveaway


dah bbrp minggu menyepi dr join ga dan contest, akhirnya saya terpanggil untuk join ga anjuran Cik Puan Haddy ni, tarikh tutupnya 20 mei.
Nak join sila klik banner yer


 Ma Belle Shoppe Giveaway dianjurkan oleh Notre Belle Histoire
Ma Belle Shoppe is for everyone out there who wants the best bargain! Find best deals right here for souvenirs, fashion and fragrances! Only authentic and brand names stuff from Europe. Feel free to request additional items you want and I will do my best to fulfill it! Let's shop!
 Latest promotion - **Save shipping cost for pre order until 25th May 2011.







disebabkan saya buat syarat sunat a,b,c,d,e dan f.... maka saya ada 6  extra tekaan:


CHF 122.58
CHF 98.80
CHF 142.25
CHF 139.90
CHF 118.70
CHF 105.50
dan tekaan terakhir... CHF 89.90

saya nak tag:
NADIAH SIDEK
CEMPAKA KUNING
NURADYANI




KEYCHAIN GIVEAWAY BY LUNA LANUN

saya join ga ni, tarikh tutup 15 jun


CONTEST " I'M PROUD TO BE A MOTHER "

saya join contest ni, tarikh tutupnya 30 mei

nama ibu: FATEN AINUN
nama anak: NAURATUN UZMA

saya tag:
NADIAH SIDEK
NURADYANI
DEQLIS


♥CONTEST ! Mencari Follower Bertuah :))



saya join ga ni,

lambat lai nak habis ni.. 1 julai, so saya tag:

DEQLIS
IR

CUTE BABY WITH TIGHT CONTEST AT GEROBOK KECIL KU'


saya join contest ni, tarikh tutupnya 1 jun

http://gerobokkecilku.blogspot.com/2011/05/cute-baby-with-tight-contest-at-gerobok.html


NAURATUN UZMA

Uzma suka main kat park, dan dia suka sgt kalau dapat pakai skirt dan tight. Mama pun suka tgk.. comel jer nmpk betis gebu Uzma tu.Teringin tak tgk anak2 you all pakai tight comel2 mcm uzma ni? Cuba you all KLIK SINI

penat bermain, uzma buka bekal yg mama sediakan kat dlm lunch beg. Beg yg comel lote ni you all boleh survey kat SINI

Dalam beg tu selalunya mama masukkan juga buku2 bacaan. You all nak cari buku yg sesuai utk baby ke? Intai2 la SINI

Toy pun antara barang yg wajib ada dlm beg Uzma, lagi pilihan menarik kat SINI

Apalagi... cepat penuhkan gerobok you all. Segala yg menarik ada di GEROBOK KECILKU



saya tag:
NADIAH SIDEK
NURADYANI

Wednesday, 18 May 2011

"Contest 3 in 1"


JOM JOIN, DUE DATE 4 JUNE

http://miszh0neyz.blogspot.com/2011/05/c0ntest-3-in-1.html


Saya tag:
NANAKIMIE
NURADYANI

LOVE U MOM CONTEST


join contest ni, due date 31 may




 SAYA SAYANG IBU SAYA KERANA  ibulah bidadari syurga yang menjalurkan warna-warna pelangi dalam kehidupan

Sunday, 15 May 2011

Cabutan Bertuah Dengan Klik LIKE saja.


www.facebook.com/wirawarisan

saya tag semua follower blog ini

Sapa Nak FM dari Kuching,Sarawak???

kepada pengumpul FM, sila join ga ni untuk menambah koleksi anda...


Saturday, 14 May 2011

My Sweet Birthday 1st Giveaway


Jom join, hadiah menarik...  tarikh tutup 18 mei

HAPPY BIRTHDAY BUAT FILA,
moga ulangtahun kali ini bakal membuka satu lembaran hidup yg lebih baik buat fila..



Alycia Besday Giveaway!!




Happy birthday buat hot wanna be mama ALYCIA, actually u mmg dah hot pun...
mudah-mudahan ulangtahun kali membawa seribu pengertian buat u sekeluarga
dan happy2 selalu.

Anakku Cute With Romper&Tight Contest




http://nurshahfamily.blogspot.com/2011/05/anakku-cute-with-romper-contest.html
Jom join contest ni, tarikh tutupnya 1 jun

contest kali ini ditaja oleh:
 johor baby collection dan dnur healty & beauty

NAURATUN UZMA

Contest Sikecil Bersama Payung



Jom meriahkan contest menarik ni, tempoh contest 2 minggu shj!!! 

NAURATUN UZMA
2 tahun 10 bulan

Wednesday, 11 May 2011

Sunday, 8 May 2011

pencarian 100 blog bertuah ~abg stalker~

join sehingga follower mencecah 1000

Saturday, 7 May 2011

Mummy Merah 3rd Anniversary Giveaway


jom join ga ni, due date  9 jun

saya tak pandai nak buat entry kreatif,
dan juga tak pandai menyusun yat pujangga,
cukuplah sekalung doa ikhlas buat mummy...
semoga ikatan yg terjalin terus mewangi ke akhir hayat
dan happy belated birthday buat mummy.

saya tag:
deqlis
anje

GA from CH with LOVE

join ga ni, due date hujung mei

saya tag:
NADIAH SIDEK

"Contest Si Manja & Lappy"





join ni, due date 10 mei
http://kasihabadi03.blogspot.com/2011/04/contest-si-manja-lappy.html

nauratun uzma
2 tahun 10 bulan

GIVEAWAY FROM CL

join this ga, due date 23 may

saya tag:
CUTEMUM
DEQLIS
CEMPAKA KUNING


My Cute Little Diary 1st Anniversary Giveaway


join this ga, due date 23 may
 

sesi memperkenalkan diri...
saya lebih suka menggelarkan diri sebagai fa10, seorang ibu berputeri 2. Buat masa sekarang fa10 berstatus 'temporary housewife' (bercuti tanpa gaji sbb mengikut suami belajar).  Di Malaysia fa10 adalah seorang guru, dan di sini juga fa10 menjadi part-timer teacher kat Sekolah Malaysia Edinburgh.

fa10 mula berblog sejak 2007 dan menceburkan diri dalam CGL, Disember yg lalu.  Dari itulah fa10 mula mengenali Cutemum dan menjadikan blog contestnya sebagai rujukan untuk join contest dan ga. Untung2 dapat la rasa tempias cabutan bertuah dari Cutemum.. hehehe. Nama CUTEMUM ni asyik naik jer dlm ga, ape rahsianya ek?

salam kenalan buat cutemum, teruskan join CGL, teruskan berblog... caiyok! caiyok!

Little Dreamland Stylista Contest



join this, due date 18 may,

NAURATUN UZMA
2 tahun 10 bulan
id follower: fa10
nunianetaf@yahoo.com

saya tag:

Wednesday, 4 May 2011

vacation may 2011 giveaway



tarikh tutup 8 mei

saya teka korang bercuti ke...

LANGKAWI

contest nama Adik Kyra


saya cadangkan nama

KAISAH ADLYNA (baby girl)
KIMIE ADLY (baby boy)

saya tag:
NADIAH SIDEK
NURADYANI

Si Manja Chumil Bertudung / Berbaju Melayu




NAURATUN UZMA
tarikh lahir: 06/07/2008
ucapan: Tiada harta peninggalan yg lebih baik melainkan anak solehah, kami sayang Uzma!
id follower: fa10
referral: NANA

saya tag;
nadiah sidek
SISSYIRA

1st Giveaway By Syima Emi

Tuesday, 3 May 2011

pemenang Cute Baby with Hat Contest!



top 6... saper yg menang agaknya?
Saya tak berani memberi harapan tinggi sebab calon2nya semuanya cute, tapi... dah rezeki namanya maka Uzma berjaya jadi pemenang ke2. Tahniah Uzma, tak sia2 posing ngan topi easter tu.
Dan terima kasih kepada ANJE selaku penganjur dan
yg menaja hadiah kali ini

saper lagi yg menang? tgk result kat blog anje yer

Purplelicious-Love GiveAway


jom join,tarikh tutupnya 17 mei

saya tag:
cEMPAKA KUNING
nADIAH sidek