Saturday, 30 April 2011

1st GiveAway by Wan Myzura Collections

Jom join GA panjang anjuran  http://wanmyzuracollections.blogspot.com

tarikh tutupnya 31 Dec 2011

referral saya:
NANA

nnt mention saya pula sbg referral anda yer!

saya tag:

Thursday, 28 April 2011

Contest MIZZWATI.COM

nak hadiah set minum teh VINTAGE? mahal ni... RM350.
Jom join ga anjuran MIZWATI.COM, tarikh tutup 30 april


atau pun, anda mungkin menang lipstik ni... ok la kan, dapat FREE!!

dan juga...
MIZWATI.COM akan mempromosikan blog anda atau blog bisnes anda selama 2 minggu... boleh up traffic tu!

Siapa Pn.Mizzwati ni ek? Saya pun br kenal jer, sbb nak join ga ni la... selongkar2 blog dia dulu.
Rupanya ibu beranak 2 ni seorang usahawati... jual produk kecantikan Premium Beautiful
So, anda yg nak tahu maklumat lanjut boleh contact beliau... boleh dptkan khidmat nasihat pemilihan produk yg betul!

CALL 012 377 6440 (MIZZWATI)
saya pun berminat ngan produk ni... skrg bertambah2 berminat bila tgk pn.Mizzwati yg comel lote ni... slim u!

Saturday, 23 April 2011

Contest Blog Sedap Mata Memandang


jom join, tarikh tutup 29  april

ni blog yg saya pertaruhkan... BICARAMATAKU

saya tag..
DeQLIS
INA HASYIM
yATiE CHOMEYL

CONTEST GAMBAR PALING CHUMEL




jom join contest ni, due 25 april

http://eyqasara-marie.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-paling-chumel.html

ibu2 chomel dalam kelompok bunga2 chumel..., posing pun chumel2 ayu jer

saya tag:
NADIAH SIDEK
YATIE CHOMEYL
DEQLIS

Thursday, 21 April 2011

Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy



NAk hadiah dari BELGIUM, AUSTRIA, JERMAN dan ITALY? Jom join GA ni, empunya diri sedang sibuk shopping cenderahati tu!! Lima orang pemenang bertuah bakal mendapat hadiah.
GA berakhir 21 april.

Wednesday, 20 April 2011

Cute Baby Contest

Jom join contest ni, tarikh tutup 25 mei


Puteri saya, NAURATUN UZMA, umur 2 tahun   bulan sudah... memang lahir untuk bermain!

saya tag:
NADIAH SIDEK
YANG YUYU

Baby Hannah's 2nd B'day GA~!!

Jom kita ramai2 meriahkan GA special buat baby Hannah ni, tarikh tutupnya 23 april.

Baby Hannah,
Aunty fa10 ada anak yg sebaya Hannah juga..
so Aunty faham harapan ibu Hannah mesti sama dengan harapan Aunty...
apa dia?

Nak anak2 kami jadi anak yg solehah
Nak anak2 kami berjaya dunia dan akhirat
Nak anak2 kami beradab sopan
Nak anak2 kami membesar dengan sihat dan ceria
dan nak segala2nya yg terbaik

So.. aunty harap Hannah juga bakal menjadi anak solehah yg berbakti kepada ibubapa
HAPPY BIRTHDAY DEAR HANNAH YG CUTE MIUT COMEL LOTE!

saya tag:
NADIAH SIDEK
SISSYiRA
NADIA KAMAL
DEQLIS
NUrADyANI



Monday, 18 April 2011

Show Your Teeth Contest




jom join, tarikh tutup 22 april

NAURATUN UZMA
2 tahun 9 bulan
DOB: 6 julai 2008
nama ibu: faten ainun

saya tag:
NURADYANI
DEQLIS
INA HASYIM

Cute baby with hat






" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON: 
VACATION 2D1N 
& SPONSOR BY aNJe a.k.a MaMa_BaLQiS" 


Pengajur Contest ini adalah :
http://damiaqish.blogspot.com/

Penaja untuk contest kali ni adalah:
http://etieyerywan.blogspot.com/ & http://hezrina83.blogspot.com/

berminat nak join? klik link di bawah, tarikh tutup sehingga 22 april sahaja...


http://damiaqish.blogspot.com/2011/04/1st-seasonal-cute-baby-with-hat-contest.html

NAURATUN UZMA
2 tahun  9 bulan
DOB: 6 Julai 2008

Thursday, 14 April 2011

GA SERASI BERSAMA


jom join, tutup pada 25 april

saya tag:
CIK BAMBAM
NADIA KAMAL
DEQLIS

2nd Batch - GiveAway!




yg pertama tak bertuah... apa kata kita join yg ke2 pula..
result akan keluar hari sabtu nanti


Wednesday, 13 April 2011

cute couple contest



jom join, tarukh tutup 26 April

http://ciksucatalyst.blogspot.com/2011/03/cute-couple-contest.html

beria2 nak posing dengan patung2 roman seksi ni tapi bila sampai ke lokasi x tahu nak buat pose menarik...
jadi la pose skima macam ni.. heheh
kami bukannya terbang jauh ke Itali pun... Edinburgh sajork!!

saya tag:
CEMPAKA KUNING

kontest SWEET FACE & STYLE GITUUUUU


Jom join contest ni, tarikh tutup 15 April
http://cielodacutiey.blogspot.com/2011/03/kontest-sweet-face-style-gituuuuu.html

Dari kecil hingga la dah tua2 ni orang duk kata saya cute dari segi saiz.. hehehe,
tahi lalat di dagu menambah keciutan..
cuba teka berapa umur ibu beranak 2 ni?
tapi saya rasa bertambah2 cute bila lepak2 dalam kebun bunga ni... comel kan?

saya ada byk lagi koleksi gmbr2 cute...
gambar2 kecik ni bukan utk dipertaruhkan ye...
sekadar berkongsi kegembiraan dengan blogger2...
 daffodils..
 daffodils kuning..
 tulips...
crocus...
cherry blossom a.k.a sakura
eh, eh... keranga besi ni pun cute juga kan?

saya nak tag kawan2 yg cute:
NADIAH SIDEK
DEQLIS
NURADYANI

Monday, 11 April 2011

WinTer VacAti0n giVeaWay...




jom join GA ni, tarikh tutup 15 april

Suka betul tgk gmbr2 percutian dengan gelagat adik ni posing.. comel gitu!
dalam banyak2 tu akak suka yg ini..

knp? 
1. sebab akak teringin sgt nak gi spain, nak tgk bekas negara islam yg telah tergadai itu.. hukhukhuk.
2. Pemandangan dan latar belakang gambar ni menarik.. biru, hijau, coklat...
3. model2nya ayu2 gitu!
4. yg penting... panas, panas, panas... 

saya tag:
NADIAH SIDEK
DEQLIS
NURADYANI
NADIA KAMAL
YANG YUYU

Sunday, 10 April 2011

Saturday, 9 April 2011

GA terimalah aku seadanya


JOM JOIN ga NI, TARIKH TUTUP 1 MEI

Contest Senyuman Seindah Suria by ROSLIZA ROSLAN

Jom join, tarikh tutup 10 april
http://selendangkasih.blogspot.com/2011/03/contest-senyum-seindah-suria-by-rosliza.html

senyum seindah bunga2an... ceria bersama bunga2 yg putih dan kuning. Peluang yang datang sekali sekala ini tidak aku sia2 untuk posing sakan dalam kebun bunga.

Thursday, 7 April 2011

Thailand Souvenir Giveaway....06 - 09 April 2011


jom join sblm 9 april



Namakan dua daerah di Thailand yang telah Catlina lawat baru - baru ini. 
Bangkok & Korat

Satu ringgit Malaysia bersamaan dengan berapa Baht?
10 baht
Apakah pekerjaan Catlina dan lulusan universiti mana?
Pekerjaan utama: vaterinar
Part timer Photographer
lulusan UPM bidang perubatan vaterinar


Yuyu Zulaikha-Ferraro Random Giveaway

GA yg cukup menarik.. jom join!

seorang penenang utama, 
33 pemenang bertuah dan 
5 orang lagi juga pemenang bertuah
hadiahnya kena tgk kat sana yer..

saya tag;
NADIAH SIDEK

Ibu Hadif Giveaway 3/2011


 Jom join Ibu Hadif Giveaway 3/2011, tarikh tutup: 29 April

Ibu Hadif Giveaway 3/2011 ditaja oleh Kedai Huffaz 

marcraf GIVEAWAY 1


Jom join GA ni, tarikh tutup 27 April


saya tag:
NADIAH SIDEK
NURADYANI
DEQLIS
INA HASYIM
BAMBAM

Wednesday, 6 April 2011

Pemenang SHENA BIZSHOP GA

saya bertuah di SINI hari ni, jom check nama korang juga...


PEMENANG GA

akmafaizalBusya
cikannabrooch 1
azrulyanabrooch 10
Mama Zharfanbrooch 2
HoneysyourBrooch 3
Akmabrooch 4
mimiebrooch 5
zaikulimbrooch 6
Nur Ezzatbrooch 7
rosilahbrooch 8
deelabrooch 9
Fatinbuku 1
elleyayahbuku 2
eBBusya
Missnadrahkeychain 1
Ju Lianakeychain 2
Fa10keychain 3

MAMACHIA 1st GIVE AWAY


Nak dapat ole2 dr Sabah? Jom join GA ni, tarikh tutup 5 Mei

saya tag:
NADIAH SIDEK
ALYCIA
DEQLIS

1st GA "Saya Follower m@m@ t0meLL"



jom join GA ni, tarikh tutup 16 April

referral saya:
NADIAH SIDEK


saya tag:
TRANSFORMED HOUSEWIFE
NADIA KAMAL
SISSYIRA

" GIVEAWAY PERTAMA PEONY PINKY "


Jom join GA ni, tarikh tutup 30 april

saya tag:
CEMPAKA KUNING
ALYCIA
EB


~INScollection : 1st GiveAway~



jom join GA ni, tarikh tutup 16 april

saya tag:
DEQLIS
CEMPAKA KUNING 
SISSYIRA

HAMMIEhEARTSHOPPE : 1st batches - GiveAway!



nak tak???
jom join GA ni sebelum hari sabtu ye sbb result akan keluar hari sabtu ni... 9 april.


GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN


giveaway by darkbatman
 Jom join “GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN”. Tarikh tutup 9 april,

http://darkbatman.com/giveaway-2-by-darkbatman-rebut-peluang-anda-untuk-memenangi-purse-polo-2/

saya tag:
DEQLIS
NADIA KAMAL
CEMPAKA KUNING

Tuesday, 5 April 2011

SARA & PARI: our 1st GA


jom join, tarikh tutup 29 april

saya tag:
NADIAH SIDEK
DEQLIS
NANA

asleenda 1st Give Away


jom join sblm 8 april,

saya tag:
ASIDA
DEQLIS

Precious Moments Giveaway



jom join sblm 10 april,

saya tag:
ASIDA
DEQLIS

Giveaway Oleh - Oleh Dari Bandung! Siapa nak?




jom join sblm 14 april,

saya tag:
NADIAH SIDEK
NADIA KAMAL

terpelas pandang la...

Entah macam mana saya terlepas pandang...
rupanya saya ada menang GA kat blog ASIDA, mungkin ada juga yg terlepas pandang.. sila cek nama korang yer..
ASIDA terpaksa buat entry baru semata2 nak minta alamat pemenang... sorry yer Asida. 

1. Fa10 : Pemenang utama memenangi set makeup Avon (maskara + eyeshadow)
2. Bambam: Pemenang top referral asida.net dan memenangi mangkuk kaca Floral.
3. Sjarikontot: Pemenang saguhati untuk hadiah brooch DAUN.
4. Nana: Pemenang bertuah untuk GA UNDI ASID, menangi set brooch dan gelang (baru lagi)