Monday, 28 February 2011

Special ga from Moscow


Jom join Special GA fron MOSCOW, tuup 28 feb
klik banner atau link di bawah


Syarat-syaratnya
  1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member   kan?)
  2. Anda dijemput menjadi followerhttp://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan)
  3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr  no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:) 
  4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag. 
  5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan  giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact. 
  6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011
saya tag:
DeQliS
INA HASYIM
CIK BANANA
CIK BULAN
IR

1 comment:

CiK JuE said...

jom tengok pemenang Dia Dan LoliPOP..

http://anna-jueanna.blogspot.com/2011/02/pemenangnye-ialah.html