Sunday, 13 March 2011

My Sleeping Angel Contest



Jom join MY SLEEPING ANGEL CONTEST, tarikh tutup 14 Machttp://hidayatimohamed.blogspot.com/2011/02/my-sleeping-angel-contest.html


hadiahnya...
1.Tempat pertama akan memenangi sebuah bakul lipat serbaguna yang amat kiut.

2. Tempat kedua & ketiga akan menenangi sebuah kerusi lipat untuk kanak2 yang amat comel.


3. Ader 3 hadiah saguhati akan diberikan kepada peserta yang bertuah, berupa sticker dinding pelbagai corak yang amat cantik dan sesuai untuk hiasan dinding bilik tidur, ruang tamu atau bilik tidur sendiri.



tertidur kat dalam restoren...
SYAFIATUL AWLA
id FB: Faten Ainun


NAURATUN UZMA
id FB: faten ainun

2 comments:

Hidayati said...

As salam. Akak datang review contestant ye. Sila buat satu penyertaan sahaja. Sekarang ni ader 2 orang angel yang nak sertakan kan, so buat dalam satu n3 sahaja dan tepekkan kedua-dua gambar angel tu.

So sekarang, sila betulkan dan bagi akak satu link n3 penyertaan sahaja.

5 orang kengkawan tu, tak link ke blog dorang, jadik akak tak leh nak check samada dorang tau ke tak yang dorang kena tag. Betul kan juga ni ye seblum pukul 8 malam ni sebab mlm ni adalah penutup contest. Sayang.., kedua-dua angel ni kiut sangat.

Hidayati said...

ok, noted. Thanks.