Saturday, 1 January 2011

My Give Away



Klik banner utk join, GA berakhir 31 jan atau hingga penyertaan ke 300... mana2 yg terdahulu

GA ni menawarkan hadiah kasut sebab blognya ditubuhkan masa dekat2 nak raya maklum tokey biskut raya... wah,wah tiba2 jer mood raya dah datang...

mana idoknya.. tgk biskut yg cair di mulut tp melekat di hati...
macam2 pesen biskut ada, x leh nak tayang semua... meleleh nanti.

Hadiah Ga disponsor oleh... http://lilyauzhomemadechocolate.blogspot.com/
punya la cantik, menarik, berwarna warni dan kreatif.
mata saya terus tergila2kan set coklat ni... syg nak mkn ni!


yg ni pun saya suka, sebab ada princess kegilaan anak dara saya

bolek klik2 kalau nak order... sambil2 tu join la GA ni.

1 comment:

cookiesraya2u said...

Complete...thnx join GA :)