Monday, 3 January 2011

wishlist-7 jan

Happy birthday buat.... MUMMY2Y,



Klik banner utk join, contest berakhir 7 jan

wishlist saya untuk coming birthday...
1. nak celebrate kat Edinburgh buat kali terakhirnya
2. Nak gi Italy.. klu tak dapat, Spain pun ok.. klu x dapat juga.. manchester pun ok la!
3. Moga suamiku dpt habiskan pengajian sblm my birthday and.. misi menambah ahli keluarga akan bermula!!!

ada 2 birthday present yg saya paling tersentuh...
1. Masa birthday yg ke 13 tahun, saya dpt al-Quran drpd kawan sekelas. Tersentuh sgt2 dan saya simpan Quran tu sampai sekarang.
2. Hadiah birthday tahun lepas.... Tahun lps saya ditinggalkan bertiga dengan anak2 di perantauan, sementara suami balik  Malaysia atas urusan pengajiannya.  2 bulan saya menguruskan rumahtangga dan anak2 seorang diri. Perasaan kami suami isteri pada masa itu... mcm pasangan bercinta. Sanggup berhabis duit untuk telefon dan bersengkang mata semata2 nak berbual2 di talian (waktu kan jauh berbeza atr Malaysai dan UK). Bila suamiku pulang... tepat pada hari lahirku... beliau mengalungkan seutas rantai berloketkan hati. Bukanlah saya mengharapkan emas berlian, tp kepulangan suami tu yg lebih penting. Tapi  kalau dah org bg.. kira bonus la kan?

wishlist u yg bakal dikabulkan en,soami...
semestinya la no G,H,J dan ...D


1 comment:

mummY2Y said...

sory dear..baru dan nak check!
terharunye adiah bday tu.. woohoo.. uols, nak fm uk aci tk?hahaha